Wednesday, March 23, 2022

Uppsatser mot skoluniformer

Uppsatser mot skoluniformer



Benchmarking: An International Journal, 15 2 Illinois State University Millner Library. Det är en produkt med en bred potentiell tillämpbarhet i både produkt- och tjänsteorienterade branscher. Sammanfattning Till skillnad från de andra serierna är 21 Up ofokuserad och slingrande. Dess implementering i offentliga skolor har mötts av skarp kritik, den kom att ta fart i slutet av och uppsatser mot skoluniformer har ökat stadigt genom åren. För en annan... Verk Citerade Gurian, Michael, Henley, Patricia och Trueman, Terry. Förbättring av disciplin och akademisk prestation, minskning av modekonkurrens bland elever är några av de skäl som ges till stöd för att implementera skoluniformer, uppsatser mot skoluniformer.





Få professionell hjälp och frigör din tid för viktigare kurser



När man står mitt i ett förortsgymnasium, uppsatser mot skoluniformer, ofta är det första som individer lägger märke till ansiktena först och kläderna därefter. Med ett brett utbud inom mode, allt från skinny-jeans med hög midja till underbyxor; från enkla Converse, till eleganta höga klackar. Ibland kan det vara överväldigande att tvinga eleverna att följa klädkoden. I teorin skulle det vara mycket enklare att kräva att alla elever bär samma sak. Debatten om obligatoriska skoluniformer är en uppsatser mot skoluniformer ämne som diskuteras runt om i landet. Vissa skolor hävdar att genomdrivandet av skoluniformer minskar våldet, minskar grupptrycket, ökar skolprestationerna och upprätthåller disciplin.


Medan andra hävdar att uniformer är ett brott mot uppsatser mot skoluniformer Rättigheter till första ändring. Men i slutet av dagen gör inte skoluniformer det uppsatser mot skoluniformer syftet de skapades för att tjäna och bör inte krävas. Supportrar uppsatser mot skoluniformer skoluniformer tror att det finns många skäl till att skoluniformer bör tillämpas. Till exempel, Julie Underwood som tror att skoluniformer tjänar många fördelar skriver att skoluniformer minskar våld och stöld; förhindra gängmedlemmar från att bära gängfärger och insignier i skolan; ge eleverna disciplin; hjälpa föräldrar och elever att motstå grupptryck; och hjälpa skoltjänstemän att känna igen icke-studenter Underwood, Det finns också nyare påståenden om att skoluniformer främjar en ökning av akademisk prestation.


En bulletin publicerad av National Association of Secondary School Principals, säger Peter Caruso, elever som går i skolor som går i skolor med en enhetlig policy går oftare och när de är i skolan koncentrerar sig på sin utbildning snarare än på sina sociala arrangemang. Som ett resultat ökar deras akademiska prestationer också, uppsatser mot skoluniformer. Caruso hävdar också hur skoluniformer minskar våldet och tar bort gängaktivitet.


Han säger: Vissa elever ser skolan som ett område där man kan visa det senaste modet, och elever har dödats eller skadats allvarligt av andra elever som eftertraktar vad de har på sig Caruso. I vissa områden är gäng mycket framträdande där gängmedlemmar bär vissa färger, logotyper eller klädesplagg. Vilket kan orsaka störningar inom skolor. Caruso diskuterar hur skoluniformer tar hand om dessa frågor. Hur det fungerar. En stor anledning är att genom att kräva skoluniformer är ett intrång i elevernas rättigheter till First Amendment. Det första tillägget av den amerikanska konstitutionen garanterar att alla individer har rätt att uttrycka sig uppsatser mot skoluniformer fritt, uppsatser mot skoluniformer.


I fallet Richards v, uppsatser mot skoluniformer. Thurston, som handlade om en sjuttonårig pojke som vägrade att klippa håret kortare. US First Circuit of Appeals slog fast att påtvingad överensstämmelse med konventionella standarder för utseende inte verkar vara en berättigad del av utbildningsprocessen JUSTIA US Law, n. Genom att skolor tar bort elevernas rättigheter till First Amendment eftersom en elev inte följer skolans sociala normer, orsakar oro eftersom vad en elev väljer att bära eller hur de väljer att klippa sitt hår, inte påverkar utbildningsprocessen. Också, uppsatser mot skoluniformer, de icke-troende på att skoluniformer inte har mandat är starka förespråkare för att val av kläder är en avgörande form av självuttryck, enligt American Civil Libraries Union of Nevada Rowland, säger ACLU i Nevada också, att låta eleverna välja sina kläder är ett bemyndigande budskap från skolorna att en elev är en mognad person som har rätt till det mest grundläggande självbestämmandet Rowland, Eleverna bör få uttrycka sig i den mest grundläggande formen.


Många skolor som tillämpar skoluniformer tror att de skyddar eleverna från distraktionen från omvärlden och ger eleverna en bättre möjlighet att fokusera på det akademiska. Men genom att skolor kräver skoluniformer hindrar de faktiskt eleverna från att utvecklas som individer. Enligt Jane E. Workman och Beth W. Freeburg, uppsatser mot skoluniformer, författare till Dress and Society diskuterar klädkoder, uppsatser mot skoluniformer. Skolorna försöker uppsatser mot skoluniformer regler som hjälper till att hålla normer i studenternas klädsel, vilket kan orsaka vissa problem om reglerna är för strikta. Det verkar konstigt, uppsatser mot skoluniformer, men att skolor försöker kräva uniformer för att få eleverna att se likadana ut, snarare än att uppskatta deras olikheter.


Anthony och Booker T. Elever uppmuntras också att uttrycka sig som individer, men att friheten att uttrycka sig individuellt sätts stopp vid skolans ytterdörrar. Det finns också oro över kraven på skoluniformer och hur det kan väcka uniformstänkande, uppsatser mot skoluniformer. Troy Shuman, senior vid C. Milton Wright High School i Bel Air säger att uniformer skulle lära ut konformitet och dämpa individuella tankar. Tänk bara på fängelser och gäng, fortsätter han med att säga, den ultimata umgänget för att krossa uppror i överensstämmelse i utseende. Om skolsystemet börjar på kläder, var slutar det? Park, uniformer kräver ofta att flickor bär klänningar och kjolar, medan pojkar bär byxor.


Detta kan orsaka oro för de tonåringar som försöker ta reda på sin identitet och vad de känner sig bekväma i. David L. Brunsma, Ph. Vad Brusma fann var att det inte finns något i forskningen som stöder som en metod för att förbättra individuella elevers prestationer och beteende eller skolomfattande klimat. Brunsma fortsätter med att förklara att de faktorer som starkast påverkar prestation och beteende ofta inte kan kontrolleras av skolorna Brunsma, Yongmin Sun, Ph. och Yuanzhang Li, Ph. genomförde en studie av 7 ungdomar för att avgöra om en familjemiljö efter skilsmässa påverkar akademisk prestation.


Detta visar att studenter som växer upp i skilsmässofamiljer ofta kan leda till en försämring av akademiska prestationer. I en peer-reviewed studie utförd av Ryan Yeung, Ph. Han fortsatte också med att säga att deras resultat faktiskt är negativa. Det finns social klass inom skolan. Anhängare av skoluniformer hävdar att genom att upprätthålla uniformer kommer det att eliminera social klass och ena eleverna. Det är dock inte exakt så. Skoluniformer som tillämpas i offentliga skolor tillämpas oftare i offentliga skolor med hög fattigdom. Department of Education, Genom att skoluniformer krävs i offentliga skolor med hög fattigdom, snarare än att de används lika, förbättrar det faktiskt de sociala klassgrupperna när skoluniformer skapades för att eliminera sociala klassgrupperingar.


I tidigare historia användes uniformer som en markör för social status, hävdar David L. Skoluniformer användes först för att indikera lägsta klasser, såsom föräldralösa barn, och användes sedan för att symbolisera elittraditionen av excellens inom utbildning Brunsma,p. Redan från början användes uniformer för att indikera socialt uppsatser mot skoluniformer. Allt detta uppsatser mot skoluniformer uniformer även om eleverna går i gratis offentliga skolor. Föräldrar med låga inkomster kanske inte har råd med nya uniformer när en är skadad, vilket kan leda till former av mobbning för eleverna inom skolan.


Det finns många åsikter om huruvida skoluniformer bör vara obligatoriska. Det är viktigt att komma ihåg att varje elev är en unik individ som utforskar sitt inre för att ta reda på vem de är. Förmågan för elever att klä sig som de vill, ger eleverna kraft att utvecklas som individer. Dessutom har skoluniformer liten eller ingen fördel för eleverna när det gäller akademiska prestationer. Akademiska prestationer går djupare och påverkas främst av yttre faktorer som familj. Äntligen fortsätter samhällsklassen att existera uppsatser mot skoluniformer skolor som kräver skoluniformer och mobbning kan fortfarande vara ett problem. Skoluniformer ger inte så många fördelar som många skulle vilja tro och borde inte krävas i skolor.


Brunsma, D. Skoluniformsrörelsen och vad den säger oss om amerikansk utbildning: Ett symboliskt korståg. Lanham, MD: ScarecrowEducation. Butler, P, uppsatser mot skoluniformer. Dolda kostnader för statliga skolor som orsakar svårigheter för miljoner, säger rapporten. Individualitet vs. Överensstämmelse: Problemet bakom skoluniformer. NASSP Bulletin, 80 Doi: Kan en pojke bära en kjol till skolan?. html JUSTIA USA:s lag. Richards v. Thurston, F. Park, M. Skoluniformer uppsatser mot skoluniformer blottar generationsklyftan. Indikatorer för skolbrott och säkerhet: PsycEXTRA Dataset. Fyra skäl till att offentliga skolor bör tänka två gånger innan de inför skoluniforma riktlinjer.


html Sun, Y. Journal of Family Issues, 30 11 Att kräva skoluniformer kan vara mindre juridiskt behäftat än att implementera en skolklädsel. Phi Delta Kappan, 99 6 Klänning och samhälle. New York, NY: Fairchild Publications. Yeung, R.





skriva min uppsats online



Works Cited Gentile, Elisabetta och Imberman, Scott A. pdf Murray, Richard K. Park, Judy. Stanley, M. Forskarna utelämnade data från den offentliga sektorn som hade en positiv korrelation och drog sin slutsats från endast den katolska och privata skolsektorn som hade en negativ korrelation. Att ta med de utelämnade uppgifterna skulle ha ändrat de övergripande slutsatserna. Författarna varnar för att citera och använda forskning som har metodologiska brister. Skoluniform glädje över närvaro En skoluniformpolicy har starkt föreslagits som ett sätt att stävja skolvåld och gängaktivitet, eftersom klädsel är ett vanligt utmärkande kännetecken för gängmedlemmar.


Detta får ibland mycket tragiska konsekvenser. Ensformigheten i klädseln anses fungera som en utjämnare och minska konkurrensen och dess distraherande effekter, särskilt för minoritetsbarn Lopez. Uppgifterna om skoluniformers effekt på elevernas beteende är inte heller avgörande. Long Beach Unified School District var ett av de tidiga initiativen för skoluniformer i offentliga skolor. Referenser Mitchell, H. Uniformer i offentlig skola och det första tillägget: En konstitutionell analys. The Journal of Negro Education 72 4 ; Lopez, R. Long Beach Unified School District Initiative: A prevention-intervention Strategy for Urban school. The Journal of Negro Education 72 4 ; Yeung, R. Passar skoluniformer bra? Resultat från ECLS-K och NELS.


Utbildningspolitik 23 6 ; Om skoluniformer implementeras blir skolans kultur allmänt sett vitkalkad och vissa skulle hävda att en sådan förändring inte förbereder eleverna för det "riktiga" livet och inte heller betonar värdet av individualitet på ett sådant sätt att eleverna känner eller reagerar på verkliga sociala situationer som de kan möta som vuxna som inkluderar olika utseenden. Många hävdar också att även om vissa elever kan dra nytta av strukturer som inkluderar strikt efterlevnad av skoluniformspolicyer, till exempel problemstudenter som saknar disciplin på andra områden i sitt liv eller är benägna till våldsamma handlingar, är sådana lösningar en liten del av det totala paketet som behövs i dessa fall och verklig ömsesidig respekt mellan elever, lärare och kamrater är den verkliga utmaningen för varje elev eller skolkultur eftersom sådan är grunden för inskränkt beteende och ansvarsfulla beteenden, jämfört med allt från milda verbala olämpligheter till...


Ledarskap i handling: Pilot ett skoluniformprogram. Skoluniformer: En "omodern" oliktänkande. Phi Delta Kappan, 78 2 , Obligatoriska skoluniformer: A Debate for Students. Ytterligare argument mot skoluniformer är kränkningen av yttrandefriheten och elevernas rättigheter och kvävningen av elevens individualitet Schachter; ilkins Dessa argument för och emot skoluniformer har inte tillräckligt med inflytande för att ensamma avgöra frågan. Om forskning antydde en koppling till akademiska eller beteendeförändringar på det ena eller andra sättet, är det troligt att sådana mindre frågor skulle falla i linje eller bara bli en underström orsakad av ett fåtal studenter eller familjer. Schachter Reports och vad begränsad forskning har gjorts innebär. en delvis koppling till positiva resultat från uniformer.


Dessa positiva resultat är dock inte värda den tid och ansträngning som krävs för att inrätta och stödja ett enhetligt program. Detta gäller särskilt där många amerikanska skolor för närvarande är understödda och underbemannade i bibliotek, datorer, musik, drama och konst. Rockney Det kan helt enkelt inte motiveras att skolor... Verk Citerad Rockney, Randy. MasterFILE Premier. Schachter, Ron. Studentuniformer är en bra idé. Wilkins, Julia. Academic Search Premier. Även om det inte finns någon direkt koppling mellan förbättring av elevernas beteende och akademiska prestationer och användningen av uniformer, hade det funnits många anekdoter för att stödja detta påstående. Att låta eleverna bära uniformer frammanar uppfattningar om ordning, säkerhet och säkerhet eftersom uniformer ses som "konkreta och synliga sätt att återställa ordningen i klassrummet" Anderson 3.


Uniformer kan också minska förekomsten av våld och brott mot studenter, eftersom många våldshandlingar orsakas av associeringen av en viss färg eller keps med ett visst gäng qtd i Anderson 7. Förutom gängrelaterat våld kan krav på uniformer också sänka frekvensen av våld mot elever som anses vara "outsiders" eller "freaks" som klär sig "konstigt" och är klädda i helsvart och bär svart skugga eller svart läppstift, eller till och med de elever som är olyckliga nog att bara ha "fel jacka" Anderson Dessutom, eftersom alla bär... Verk Citerade Anderson, Wendell. Educational Resources Information Center ERIC Clearinghouse on Educational Management, Oregon, Johnson, Gregory.


Kizis, Sarah. I de allvarligaste exemplen använder gatugäng och gymnasiebröderskap färger och specifika klädstilar för att förkunna lojalitet. Ibland blir individer till och med överfallna och våldsamt attackerade på eller i närheten av skolområdet bara för att de bär fel färgade kläder Harvard Crimson, obligatoriska skoluniformer skulle lösa alla tre problemen. Den huvudsakliga invändningen mot idén uppstår i samband med det första tilläggsförslaget och den konstitutionella rätten till yttrandefrihet.


Men precis som i fallet med andra aspekter av författningsargument i utbildningsmiljön, är integritets- och yttrandefrihetsprinciperna från elevernas sida i stor utsträckning avstängda på skolans egendom Friedman. Frågor om yttrandefrihet i skolan måste med nödvändighet hamna i baksätet för att utbildningsfrågor, särskilt i den mån de relaterar till säkerheten i campusmiljön och elevernas säkerhet. Slutsats: Obligatoriska skoluniformer tjänar tre värdefulla syften... Referenser Friedman, a. New York: Touchstone. Gerrig, R. Hoboken, NJ: Prentice Hall. Harvard Crimson enhetligt effektiv: oroliga offentliga skolor bör överväga uniformer för att förbättra klassrumsmiljön.


Skolor är lagligt tillåtna att föreskriva uniformer för sport såväl som skyddsutrustning. ACLU noterar att skoladministratörer kan få eleverna att "bära speciella grejer som gymuniform eller skyddsglasögon om de behövs för att skydda" dem. Även om skolor inte kan begränsa frisyrer, kan de visserligen förbjuda vissa typer av kläder, allt från låga jeans som visar trosor till trenchcoats som kan dölja vapen. Domstolarna kan och balanserar behoven av allmän säkerhet med rättigheterna i det första tillägget. Skoluniformer är inte nödvändiga för att förbättra skolsäkerheten, även om klädkoder kan vara det. Juridiska prejudikat bevisar att skoluniformer utgör ett verkligt hot mot elevernas friheter och konstitutionella rättigheter: de som skyddas av det första tillägget till konstitutionen. Skoluniformer är grundlagsstridiga eftersom de hindrar elever från att uttrycka sin trohet med sociala organisationer eller med sitt religiösa och kulturella arv.


Kläder kan bli medel för självuttryck och identitetsbildning... Referenser American Civil Liberties Union ACLU ND. Studenternas yttrandefrihet. shtml Booth, M. Federal domare: First Amendment Bars Schools förbud mot "Hitler Youth"-märken. New Jersey Law Journal. Klädkoder i de offentliga skolorna: rektorer, policyer och föreskrifter. html Hudson, D. Kläder, klädkoder och uniformer. Första ändringscentret. Metod För att slutföra en omfattande analys av den avhandling som den föreslagna studien kommer att försöka besvara, kommer vissa metoder att användas. En kvantitativ studie av uppgifterna kommer att inledas för att fastställa eventuella statistiska förbättringar av utbildningsmål.


Metoder som används av studien kommer att vara att använda fokusgrupper och frågeformulär för att samla in nödvändig data. Studien kommer att observera två grupper för att ge de data som krävs för att komma till en slutsats. Befolkningen i de två grupperna kommer att vara ett visst antal elever från två separata skolor. En skola kommer att ha en enhetlig policy som kräver att eleverna bär lämpliga och standardiserade kläder under skoltid. Den andra skolan kommer inte att ha en sådan policy och kommer att ge eleverna fria händer i valet av skolklädsel. Varje befolkning kommer från en gymnasieskola med liknande demografi, och kommer...


Referenser Ackerman, B. Duncan, E. Det finns också röster som motsätter sig den enhetliga politiken. Deras starkaste argument är att standardiserade kläder leder till konformitet som hindrar individualitet och kreativitet. När det gäller det ekonomiska argumentet tenderar verkligheten att inte hålla med anhängarna av uniformer eftersom barn fortfarande skulle behöva kläder utanför skolan. Problemet med grupptryck kvarstår också eftersom barn har vänner och utsätts för samma press att följa vissa standarder när det gäller modetrender och kläder. Det viktigaste är att våldet inte kan minskas genom att införa obligatoriska uniformer. Den motsatta effekten kan uppnås i den meningen att gäng fortfarande skulle existera och förmodligen skulle dra nytta av standardiserade kläder eftersom de skulle vara svårare att identifiera av föräldrar...


Knowles, Bryan. White, Kerry a. Uniformer i skolan: en fördel för både elever och lärare Under de senaste åren har lärare, administratörer, regeringstjänstemän och till och med föräldrar och samhällsmedlemmar varit splittrade i frågorna om skoluniformer. Även om många fortfarande våldsamt motsätter sig föreställningen om obligatoriska uniformer i utbildningsinstitutioner, finns det en växande befolkning av människor som stöder uniformer av olika anledningar. Det har gjorts flera studier på senare tid som har undersökt de potentiella för- och nackdelarna med obligatoriska uniformer på grund-, mellan- och gymnasienivå. Medan några av studierna kring problemet har avslöjat litet samband mellan enhetligt slitage och prestanda, har andra föreslagit att det finns många fördelar som studenter och lärare har att dra av att bära uniformer.


Den kanske mest fördelaktiga fördelen med obligatoriska uniformer är en ökad säkerhetsnivå inom landets skoldistrikt. Dessa idéer granskas mer i detalj nedan. Debatt om fördelar... Referenser: Bodine, A. Obligatoriska skoluniformer. Skoladministratör, 53 2 : 22 Evans, D. Skoluniformspolicyer har tillämpats i många skolor under de senaste decennierna. Dessa policyer tillämpas baserat på skoladministratörers övertygelse om att eleverna är redo att lära sig när de kommer klädda för framgång Adams. Men skoluniformspolicyer har blivit kontroversiella i förhållande till deras potentiella fördelar och inverkan på elevernas prestationer.


Å ena sidan sägs skoluniformer påverka skolans säkerhet och akademiska framgång genom att skapa en positiv, fördelaktig inlärningsmiljö. Medan policyer för skoluniformer har blivit relativt kontroversiella på senare tid, har många skolor etablerat klädkoder som vägleder acceptabla och oacceptabla klädsel i inlärningsmiljön. Den här studien undersöker fördelarna med skoluniformer på elevernas lärande och om införandet av sådana policyer skulle minska... Skoluniformer fördelaktigt? Frågan om huruvida skoluniformer är fördelaktiga eller inte är lägligt, eftersom fler och fler offentliga skolor nuförtiden väljer sådana uniformer, istället för att låta eleverna välja skolgarderober.


Administratörer, lärare, föräldrar och till och med andra elever tror ofta att elever i skolor som inte kräver uniformer spenderar alltför mycket tid och energi på att fokusera på sina egna och varandras garderober och inte fokusera tillräckligt på att bli utbildade. Ämnet är intressant eftersom det ifrågasätter elevernas valfrihet, och valet av yttrandefrihetsgarderob ger dem utan tvekan, kontra elevernas ansvar att ta skolan på allvar och att lära sig så mycket som möjligt medan de är där. Ämnet är betydelsefullt för undervisningsområdet eftersom det har att göra med möjligheten att elevers inte bära skoluniformer stör undervisning och lärande; och med attityder och atmosfärer i klassrummet.


Det har också med sådana... Om att bära skoluniformer Ett av de största problemen som tonåringar möter i skolan är problemet med grupptryck. Ett sätt att mildra den pressen är att skapa en miljö där alla passar in ipso facto – och det kan enkelt uppnås genom att tvinga alla elever att bära skoluniform. Man är van vid att se elever från privata skolor bära uniformer, men i offentliga skolor undviks denna idé vanligtvis. Det finns dock goda argument att lägga fram för att uniformer ska vara på uppdrag av offentliga skolor. För det första har forskning visat att skoluniformer faktiskt främjar gott uppförande bland elever och mer formell efterlevnad av skolans regler och föreskrifter.


För det andra, föräldrar och lärare... Inledning En uppsats för skoluniformer kommer att vilja följa en grundläggande dispositionsstruktur, med en introduktion, kropp och slutsats. Inledningen bör ge argumentet. Kommer tidningen att vara proffs skoluniformer eller emot dem? Ge en antydan om anledningarna i inledningen. För kroppen bör dispositionen fokusera på var och en av dessa skäl, och dedikera minst ett stycke till var och en. I avslutningen upprepar du huvudpunkterna i uppsatsen och avslutar det med en sista tanke. Ta en titt på vår mall och exempel nedan.


Uppsatsmall för skoluniformer I. Inledning a. Följ kopplingen med ditt argument och stöd det med några korta idéer. Ange din avhandling - din huvudsakliga poäng och hur du kommer att bevisa den. Första stödparagraf a. Det är här du kan lägga... Referenser Bodine, A. Skoluniformer, akademiska prestationer och användning av forskning. The Journal of Educational Research, 97 2 , NASSP Bulletin, 80 , Murray, R. Skoluniformernas inverkan på skolklimatet. NASSP Bulletin, 81 , Skoluniformer Fördelarna med skoluniformer Redogörelse av orsak I en tid när det akademiska status quo kommer ifrågasätts i hela Amerika, lämnas lärare, samhällsledare, föräldrar, elever och lagstiftare att cykla genom en myriad av standardiserade alternativ för att förbättra systemet.


Från könsuppdelade klassrum till genomförandet av nationella standardtest som betygsätter både elever och lärare, det finns gott om förslag på hur den amerikanska allmänheten kan göra sitt skolsystem till en bättre fungerande miljö för socialisering och akademisk studie av sina barn. Bland många andra föreslagna och ibland implementerade avvikelser finns möjligheten till skoluniformer som en obligatorisk del av amerikanska skolor. Redan en del av många skolmiljöer, vanligtvis privata, kyrkliga eller urbana, uniformer kommer med en berusande debattlinje i spetsen för systematisk diskussion. De som stöder uniformer i både grundskole- och gymnasiemiljöer står i stark opposition till dem som...


Uniformer i offentliga skolor Skoluniformer i offentliga skolor blir mer och mer av ett populärt ämne, särskilt när eleverna går tillbaka till klassen under den kommande månaden eller så. Det här ämnets popularitet beror delvis på att fler offentliga skolor verkar anta denna policy. utbildningsdepartement. Skoluniformer föreställdes först i åren av Marion Barry som ansåg att en mer standardiserad klädkod i offentliga skolor skulle hjälpa dessa elever att lyckas lika bra som privatskoleelever tillsammans med att minimera klädkostnaderna och trycket på...


Referenser Evans, D. Effekten av att distribuera skoluniformer i Kenya. Hämtad från fattigdomsaktion. fattigdoms- handling. pdf Kraft, J. Samhällets attityder och uppfattningar om skoluniformer. Hämtad från uw. edu: [HIDDEN]. Professionella skoluniformer Under det senaste decenniet har frågan om skoluniformer i offentliga skolor blivit ett ämne för debatt i samhällen över hela landet. Även om vissa anser att det är ett intrång av rättigheter, tror de flesta föräldrar och skoltjänstemän att det är en praktisk lösning på klädkodspolicyer samt en avskräckande effekt på skolgäng och grupptryck och hjälper till att skapa en inlärningsmiljö.


Enligt statistik från U. Justitiedepartementet, ungefär femtio procent av gymnasieeleverna rapporterade vapen i sina skolor, fyrtio procent rapporterade gäng, sjuttiofem procent var... Verk som citeras Buckley, William F. Volym 26 februari, ; pp. Clinton, Bill president. mars 04, ; pp Skoluniformernas inverkan på skolklimatet. Bulletin, 81 , När det gäller närvaro, närmar sig studien skoluniformer som en funktion av skolans övergripande miljö. Skolans så kallade "klimat" kommer att påverka elevernas erfarenheter, inlärningslust och graden i vilken komfort och produktivitet främjas.


Murray leder med en poäng som återspeglar den som uttrycktes i studien av Bodine, vilket indikerar att många lärare och skolor har fattat politiska beslut baserade på knapphändig och opålitlig forskning. För detta ändamål finner artikeln att "trots denna brist på forskning har skoldistrikt implementerat skoluniformer i hopp om att förbättra elevernas närvaro, upprätthålla elevdisciplin, säkerställa elevernas prestationer, främja elevernas självkänsla och förbättra skolklimatet. Genom att undersöka "påståendena om att uniformer korrelerar negativt med akademiska prestationer", publicerade i en tidigare studie, undersöker Bodine den tidigare studiens statistiska tillvägagångssätt och bestämmer motsatsen att i de flesta fall var korrelationen mellan de två faktiskt positiv. Bodine finner ett mycket starkare stöd för påståendet att det inte finns något egentligt samband mellan påförandet av uniformer och den akademiska prestation som därmed produceras.


Som Bodine-studien säger, "granskning av argumentets struktur avslöjar att det felaktiga påståendet är ett resultat av vilseledande användning av sektoranalys. Samtidigt med JER-artikeln, och på grundval av samma National Education Longitudinal Study:-databas, rapporterade en Educational Testing Service-artikel att det inte finns någon korrelation mellan uniformer och prestationer. De beroende variablerna inkluderade frånvaro, beteendeproblem, missbruk och prestationer. Denna speciella studie stödde inte tanken att skoluniformer kommer att minska beteendeproblem och närvaroproblem.


En betydande negativ effekt av uniformer på prestation, ett resultat av mycket oro för lärare och beslutsfattare. I den offentliga skolan rapporterar majoriteten av administratörerna att det faktiskt finns en signifikant och statistiskt mätbar förändring till det bättre när det gäller beteendefrågor och närvaro. Dessutom har forskningen visat att det... Scherer, M. Skolans ögonblicksbild: Fokus på afroamerikansk kultur. Educational Leadership, 49, Stover, D. Klänningsröran. American School Board Journal. Thomas, S. Uniformer i skolorna: Förespråkarna säger att det minskar konkurrensen: Andra är inte så säkra. Black Issues in Higher Education, 11, School Uniforms Den kanske största debatten inom offentlig utbildning under det senaste decenniet förutom skolkuponger har varit debatten om huruvida det är lagligt att kräva att eleverna ska bära uniform till skolan.


Ökad brottslighet, gängvåld, dåliga akademiska prestationer i offentliga skolor har utlöst rörelsen mot obligatoriska skoluniformer. skoluniformer kan tyckas vara den perfekta lösningen på problemet, för vissa är det lika bra som att sätta plåster på ett tre tum djupt sår. Det finns många argument för och emot skoluniformer i offentliga skolor; det största problemet har att göra med lagligheten av att göra uniformer obligatoriska för elever i offentliga skolor. Fokus i detta dokument kommer att vara att diskutera de frågor som presenteras av dem både för och emot skoluniformer.


Dessutom kommer även lagligheten av en sådan policy att presenteras om den genomförs. Slutligen, fakta och siffror om de skolor som har... Verk citerade Brunsma, David och Kerry A. The Journal of Educational Research Domstol beordrar skolan att registrera hedersstudenter som protesterade mot obligatorisk enhetlig policy. shtml Holmquist, Micah. elever vad de tycker om skoluniformer, kommer de sannolikt att avfärda dem med en sammanfattning: De är fula. Om du frågar skoladministratörer och lärare vad de tycker kommer du sannolikt bara få lite mer nyanserade svar. Vissa skoltjänstemän tror att uniformer är en gåva från gud när det gäller att minska disciplinproblem - inklusive våld - och att ingjuta en känsla av stolthet och mission hos eleven.


Andra – i minoritet – anser att de kväver individualiteten. Och om man frågar föräldrar vad de tycker så brukar de godkänna uniformer eftersom de är billigare och förhindrar slagsmål på morgonen med barn som vill bära snett urringning eller släpande manschetter. Finns det en enda sanning om skoluniformer som ligger någonstans mitt i alla dessa olika åsikter? Eller är det helt enkelt en ashomanliknande berättelse, med olika rapporter från alla berörda? Detta forskningsprojekt... Uniform Computer Information Transaction Act Det rådande decenniet har markant markerats som ett decennium av högteknologi och framsteg.


De mest tekniska nationerna över hela världen har gått från konventionella och traditionella tegel- och murbruksaffärer till online snarare framstegspunkten. Endera av de två generationerna av dot com-verksamhetens framsteg, tillgänglighet och förståelighet förblev kärnfrågorna. Själva ideologin som utgör huvudfåran i e-handelsverksamheten är utbyte av varor och tjänster för en motsvarande summa kontant betalning. E-handelsverksamheten fullbordar sin existensfas med hjälp av de vanliga metoderna som inkluderar Business to Business-transaktion Business-to-konsument-transaktioner Konsument-till-konsument-transaktion Business-to-state-transaktion Regering-till-företag-transaktion Konsument-till-stat-transaktion Regering-till-konsument-transaktion Eftersom det grundläggande villkoret för att tillfredsställa onlinetransaktionen innebär utbyte av varor och tjänster...


Referenser Alboukrek, K. Anpassning till en ny värld av e-handel: behovet av enhetligt konsumentskydd på den internationella elektroniska marknaden. Skydda ditt företags immateriella rättigheter: En praktisk guide till varumärken, upphovsrätter, patent och affärshemligheter. New York: AMACOM. Electronic Collaboration in Science. Gateway to Arbitration: Issues of Contract Forming under U. Och verkställbarheten av skiljedomsklausuler som ingår i standardkontrakt som skickas med varor. skoluniformer inom ett skolsystem. Idéer som skoldisciplin, elevers beteende och akademiska prestationer diskuteras tillsammans med exempel på varför olika skolor har implementerat elevernas användning av uniformer.


Olika synpunkter presenteras, tillsammans med förespråkare och motståndares oro för det faktiska genomförandet av uniformer. Det finns många motsatta argument i frågan om huruvida offentliga skolelever i USA ska åläggas att bära uniformer eller följa klädkoder. Förbättring av disciplin och akademisk prestation, minskning av modekonkurrens bland elever är några av de skäl som ges till stöd för att implementera skoluniformer. Men de motsatta synpunkterna hävdar att krav på skoluniformer är en kränkning av elevernas rätt att ... Verk Citerade Brunsma, David. Clinton, William J. Text till presidentmemo till utbildningsminister om skoluniformer Washington DC: U.


Newswire, utskrift av presidentens radiotal till nationen. Washington DC: U. Den här debatten inkluderar inte det faktum att grupptryck i många offentliga skolor får familjer att spendera mycket mer på "gatukläder" så att deras barn inte skäms eller blir mobbad för att de inte har det senaste modet. Det verkar uppenbart att argumentet att allmänna skoluniformer är dyrare kan vara svårt att bevisa. Det andra, och oftast använda, argumentet mot skoluniformer är att de kväver självuttryck och hämmar individualitet. Detta är normalt argument från föräldrar till barn som ännu inte deltagit i en skoluniformpolicy. De flesta föräldrar, i min forskning, som har ett barn som går i en offentlig skola med en enhetlig policy säger att deras barn uttrycker sin individualitet och självuttryck i många andra...


Bibliografi Educationbug. Long Beach Unified School District LBUSD. våld i de offentliga skolorna. Våld i allmänhet har blivit ett stort problem i Amerika idag. En av anledningarna till att problemet är så utbrett är antalet skolskjutningar under de senaste åren, särskilt skottlossningen vid Columbine High i Littleton, Colorado. Även om ungdomars välfärd alltid är oroande, är mycket av den rädsla som genereras för närvarande överdriven. För det första är tonårsvåld inte det nya fenomen som många verkar tro att det är, och en analys av vår historia visar att våldet i skolorna alltid har varit ett problem och att det faktiskt minskat just nu.


Men i själva verket är allt våld i skolan för mycket, och sätt att eliminera det och skydda eleverna i skolan måste hittas. Flera "lösningar" på problemet har erbjudits. En sådan rekommendation är skoluniformer,... Bowman, Darcia Harris. Clinton, Bill. Moseley, ordförande för koalitionens rådgivande styrelse och president och VD för Academy for Educational Development. Det finns ingen magisk, snabb lösning på Bermudas problem med avhopp. Problemet är komplext och kräver ett komplext utbud av lösningar. Det är avsikten med detta dokument att studera omfattningen av denna dolda kris, de dåliga avhoppen och examensfrekvenserna i Bermudas offentliga gymnasiesystem, genom att granska de senaste och korrekta uppgifterna om examens- och avhoppsfrekvenser, undersöka orsakerna till att unga människor tappar utanför skolan, och presenterar de mest lovande modellerna för att hjälpa gymnasieelever att ta examen med sina kamrater.


Det här kapitlet ger en genomgång av... Winters, K. En undersökning av utbildningsalternativ för ungdomar i riskzonen, åldrarna 9 till demografi, lagstiftning och modellprogram. Forskningsrapport nr. Washington, DC: National Commission for Employment Policy DOL, May Wood, G. Riskhanteringsmetoder för ledande brittiska kostnadskonsulter. Engineering, Construction and Architectural Management, 10 4 , Wood, L. Distriktet kommer att informeras om eventuella brister på budgetgodkännande med specifika rekommendationer om nödvändiga korrigerande revisioner. Viktig budgetterminologi Det finns många terminologier när det gäller skoldistriktets budget.


De viktigaste budgetterminologierna är intäkter. Intäkterna är de pengar som skoldistriktet tar emot inom ett räkenskapsår. En fond är en del av intäkterna och det finns fyra intäktskällor för skoldistriktet och detta inkluderar: lokal källa, mellanliggande källa, statlig och federal källa. Utgifter Utgifter är de utgifter som skoldistriktet ska betala inom ett räkenskapsår. En del av skoldistriktets utgifter är betalning av lärares lön och resekostnader för... GAAP vs. IFRS grunderna. State of New Jersey Den enhetliga minimikontoplanen för New Jersey Public Schools.


Institutionen för utbildning, avdelningen för finans. New Jersey Department of Education Budget riktlinjer Räkenskapsåret Kontoret för skolekonomi. Elevisolering och lärarautonomi har vidmakthållits, där det råder en grundläggande brist på samarbete i lärandeprocessen. Även om elevsamarbete i undervisningsprocessen inte nödvändigtvis är en ny idé, är det att integrera lärare i denna process. I alla lärande- och undervisningsmodeller har lärarens roll alltid varit en överlägsenhet vad gäller kunskap. Elever betraktas som underordnade och skjuter upp till läraren för sin inlärningsprocess. I Carrolls modell blir lärare verkligen samarbetspartners med elever, som arbetar tillsammans för att få ny kunskap, vilket gör en berikande upplevelse för alla inblandade. Centralt i denna modell är känslan av gemenskap.


En stor utmaning här är att Carrolls föreslagna modell skiljer sig så radikalt från alla utbildningsmodeller som utvecklats hittills att den sannolikt kommer att möta betydande motstånd i utbildningskretsar. Kärnan i detta motstånd är inte nödvändigtvis bara ledarnas och... Referenser Caine, R. Och Caine, G. Förstå varför utbildning måste förändras. Nya horisonter för lärande. htm Carroll, T. Om vi ​​inte hade skolor idag, skulle vi skapa de skolor vi har idag? Kokinos, P. Att förändra skolorna kan förändra världen. Under våren genomförde två manliga seniorstudenter en plan för att begå en brutal serie våldsamma handlingar mot sina medstudenter, lärare och personal.


I huvudsak tog de skolan genom belägring och de tog varje person inom skolan som gisslan. Det fanns flera aspekter av planen. Dessa inhemska terrorister överlagde definitivt denna attack, som inkluderade specifika aktiviteter för att blockera eller hindra brandkåren som var skyldig att anlända till platsen. De antände explosioner i skolan som cafeterian och parkeringsplatsen, men det folk mest minns är skjutningarna. De dödade 12 elever och 1 lärare. Dussintals andra studenter skadades eftersom de försökte fly från platsen för att rädda deras liv. Så småningom vände de två angriparna sina vapen mot sig själva och begick... Referenser: NBC News. Värsta U.


skottlossning dödar någonsin 33 på Va. Shen, A. En tidslinje för masskjutning i USA. sedan Columbine. Toppo, G. Trenton School Miljön på School1, där jag är anställd kretsar kring de många olika normerna för beteende och uppförande. Även om mycket av detta beteende härrör från lokala seder och vanor, bidrar införandet av lag och ordning också väsentligt till vad som är tillåtet och vad som inte är tillåtet. Syftet med denna uppsats är att utforska förhållandet till både statliga och federala lagar och skola 1. Den här uppsatsen kommer att utforska lagen och dess tillämpningar på min skola genom att undersöka nyckelpunkter och relevanta frågor relaterade till dessa interaktioner.


Bakgrund till Trenton School District Det är viktigt att förstå utgångspunkten för denna diskussion för att se det större inflytandet som statliga och lokala myndigheter har på skoldistriktet. Enligt distriktets webbplats är uppdraget för detta skoldistrikt "Alla elever kommer att ta examen med en vision för sin framtid, motiverade att lära sig... Dessa blad innehåller information om en ämnens faroklass och åtgärder som en anställd eller organisation bör vidta om någon person exponeras för det farliga ämnet i fråga. Dessutom tillhandahålls detaljerad information om hantering och skötsel av farliga material.


HAZMAT Utbildningskrav Det är absolut nödvändigt för anställdas och organisationers försörjning och välbefinnande att alla som är involverade i att transportera hazmat är tillräckligt testade, utbildade och certifierade. Utbildning kan betyda skillnaden mellan liv och död för individer som arbetar med farliga material. Lyckligtvis finns det federala och statliga bestämmelser som för närvarande styr vilka typer av utbildning arbetsgivare måste erbjuda med avseende på hazmat. Denna utbildning är standardiserad för att säkerställa att alla som hanterar farligt material är tillräckligt informerade och utbildade angående transport, hantering och eventuella problem som de kan stöta på under den dagliga verksamheten med hazmat-material. HAZMAT-utbildning är all utbildning för anställda som kör ett motorfordon...


Referenser CDL. DOL - CDL vanliga frågor. htm EHS. Uniformer i katolska skolor Det här ämnet har ökat i relevans under denna speciella tidsram sedan St. Cyril's tilläts nyligen i den atletiska ligan som kallas East Bay Athletic Association EBAA, där den regelbundet möter andra katolska skollag i vänskapstävlingar. Detta faktum, och andra, har bidragit till den skarpa kontrasten mellan St. Cyrils och andra katolska skolor som till stor del tar formen av det faktum att den förstnämnda är en av de enda katolska skolorna i East Bay och säkerligen inom den tidigare nämnda ligan som inte kräver att sina elever bär uniformer. Traditionellt sett är de två partipolitiska sidorna relaterade till detta argument att de flesta av eleverna vill bevara status quo och inte bära skoluniformer, medan vissa administratörer - inklusive lärare, personal och ett växande antal föräldrar - uttrycker sin oro. att uniformer bör krävas.


Internet: Sekretess för gymnasieelever En analys av integritetsfrågor och gymnasieelever i USA idag I informationsåldern fortsätter frågan om intrång i integriteten att dominera rubrikerna. Det verkar som att fler och fler människor blir offer för identitetsstöld, en av de största formerna av integritetsintrång, och personlig information om nästan alla i världen är tillgänglig med ett musklick. I den här miljön kan någon, särskilt gymnasieelever, rimligen förvänta sig att ha någon grad av integritet?


Gymnasieelever skyddas trots allt inte av många av samma konstitutionella garantier som vuxna, men deras behov av privatliv kan vara lika stora, eller större, än deras vuxna motsvarigheter. För att avgöra vilket mått av integritet, om något, gymnasieelever kan förvänta sig hemma och i skolan idag, ger detta dokument en översikt över frågan om... Referenser Alarmerande antal tonåringar som är beroende av internet. Korea Times, 3. Albanes, R. Marijuana, ungdomar och polisen: vad gymnasieelever tror om upptäckt och verkställighet. Canadian Journal of Criminology, 40 4 , Black's law dictionary.


Paul, MN: West Publishing Co. Internet har växt exponentiellt sedan dess första introduktion till allmänheten. Föregångaren till Internet var ARPANET. Advanced Research Projects Agency ARPA vid Department of Defense Carlitz och Zinga och National Science Foundation NSF var de främsta skaparna av ARPANET. Senare har dock insatser från privata enheter och universitet hjälpt till att utveckla nätverksinfrastrukturen, som den finns idag. Licklider från MIT åtog sig banbrytande arbete med att utveckla datorinteraktivitet. Senare implementerade han sin vision genom tidsdelningssystem-överkomliga interaktiva datorer. NSF:s insatser bidrog också till att distribuera funktionerna i denna nya nätverkskapacitet till alla större universitet och forskning... Bibliografi Ansari, Asim, Skander Essegaier och Rajeev Kohli.


Bannan, Karen J. Beguette, Glenda, et al. Internetinnehållsfiltrering och Cipa-lagstiftning. 26 juni, Bell, Bernard W. Äganderätt Att inte förstå det akuta behovet av förändring Forskning bekräftar det som lär ut, elever, föräldrar och föreståndare sedan länge vetat: den enskilda skolan är nyckelenheten för utbildningsutveckling, och inom skolan har huvudpersonen ett stort inflytande på skolans karaktär, förhållanden under vilka elever lutar sig, och på vad och hur mycket de lutar sig åt. Trots detta åldrande om stiftets centrala roll, är du liten när det gäller kännetecken hos stift som är förknippade med effektivt ledarskap och med elevprestationer och ännu mindre insikt...


Allen, K. Ledarskap under det tjugoförsta århundradet. Rethinking Leadership Working Papers. Academy of Leadership Press. html Bennis, W. Peter F. Drucker Foundation for Nonprofit Management. html Crowther, F. Utveckla lärarledare. Thousand Oaks: Corwin Press. John Keatings och förskolan i Dead Poet's Society: Var passar de i utbildningsfilosofierna? John Keatings är, om inte något annat, en originell tänkare och lärare i Dead Poet's Society. Filmen bryr sig inte alls om att dölja detta faktum ens i de inledande sekvenserna: Keatings visas som annorlunda än de andra lärarna även på grund av sina grimaser och bråkighet. John Locke skrev om utbildning, "Dygd är svårare att få än kunskap om världen, och om den förloras i en ung man, återvinns den sällan.


Det kan förekomma en del ryggfransar och negativ feedback om uniformerna, men det positiva överväger långt de negativa. Skoluniformer hjälper eleverna att fokusera mer på sina akademiker och bli mer motiverade inför sin utbildning. Uniformer minskar grupptrycket genom att skapa lika villkor för alla elever. När alla elever har på sig samma sak gör det att det blir en sak mindre för skolmobbare att gnälla på andra elever om. Den enhet och respekt som uniformer orsakar i skolor är mycket viktig. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Informativ uppsats om skoluniformer.


Informativ uppsats om skoluniformer ord 4 sidor öppet dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Visa mer. Relaterade dokument Fördelar med skoluniformer Hur som helst, det finns många fördelar med att bära skoluniformer. Läs mer. Ord: - Sidor: 5. Uniform Persuasive Speech Visste du att det finns knappt 27 offentliga skolor och nästan 14 privata skolor som tvingar sina elever att bära uniformer. Ord: - Sidor: 4. Uppsats om skoluniformer borde vara obligatoriska i skolor När man tänker på skoluniformer kan de tänka på ett trist hav av barn, alla i trista, enkla kläder, vilket ofta resulterar i oförmågan att skilja en elev från en annan.


Skoluniformer leder eleverna till bättre disciplin och säkerhetsforskning Danielle Spanner nämnde att mobbning och grupptryck är ett stort problem i utbildningsmiljöer utan uniformer, eftersom elever tenderar att vara mer fokuserade på dem som bär de nya märkena och stilarna. Skollikformighet Vissa tror att skoluniformer har positiva effekter såsom ökad enhetlighet bland elevkåren. Ord: - Sidor: 8. Uppsats mot skoluniformer Detta får eleven att känna sig som en, inte kroppen är bättre än den andra och detta gör att varje elev känner sig accepterad. Skoluniformer: intellektuell tillväxt eller uttryck? Uppsats om hederskoder Fusk och plagiering skadar studenten mer än det hjälper, men med brist på intresse och vilja att göra bra ifrån sig kan studenten bortse från den möjligheten.


Vikten av skoluniformuppsats Och den borde hjälpa till att utveckla en stark teammentalitet och minska antalet elever i mobbning och retas. Ord: - Sidor: 3. Argument till förmån för skoluniformer Det kan förekomma en del ryggfransar och negativ feedback om uniformerna, men det positiva uppväger vida de negativa. Ord: - Sidor: 7. Relaterade ämnen. Utbildning Klädkod Uniformer Kläder Polis Mellanstadium. Redo att komma igång? Skapa Flashcards. Upptäck Skapa Flashcards mobilappar. Företag Om FAQ Support Juridisk tillgänglighet. Följ Facebook Twitter.

No comments:

Post a Comment